Bliv klar til en arbejdsdag i miljøets tjeneste
Miljøhistorier gennem tiden

Bliv klar til en arbejdsdag i miljøets tjeneste

Er du på vej ind på arbejdsmarkedet som en af de mange unge, der gerne vil arbejde med opgaver, der kan hjælpe vores miljø og være med til at mindske forurening og klimaforandringer? Så er du med garanti fuld af energi og lyst til at være med til at gøre vores verden til et bedre sted for både os selv og vores efterkommere. Men hvad kræver det egentlig, når man skal være klar til en ny arbejdsdag, en ny arbejdsuge, i et spændende job? Her er nogle tips til, hvad du skal tænke på.

Mød op med frisk ånde og klare øjne

Noget af det vigtigste, når man skal møde op på jobbet, er at have sørget for, at man har en frisk ånde, så man kan holde møder med kolleger, snakke med kunder og samarbejdspartnere og have nærkontakt med andre, uden at man skal tænke på, om man lugter ud af munden. At have dårlig ånde er noget af det værste at udsætte andre mennesker for, så det er et vigtigt område.

Det er derfor vigtigt at børste tænder godt og grundigt, så din mund er ren og der ikke sidder madrester og plak på dine tænker. Du kan få mange gode råd om at børste tænder på hjemmesiden Sunstargum.com, hvor du også kan købe de nødvendige produkter for at kunne børste tænder på den bedste måde.

Det er også vigtigt at møde op med klare øjne og en lige så klar hjerne, så du kan gå til opgaverne med den rette energi. Undgå at drikke alkohol aftenen før, du skal møde og spise et sundt aftensmåltid.

Find det rette tøj frem

Det rette tøj er også vigtigt for at få succes på jobbet. Skal du i marken i forbindelse med dit miljøjob, skal du naturligvis klæde dig fornuftigt på til dette, men er du i et kontorjob, så er det en god idé at dresse lidt op og give din påklædning en ekstra tand. Vi danskere er meget uhøjtidelige med hensyn til vores påklædning på jobbet, men pænt tøj både styrker selvtilliden og giver større autoritet blandt kollegerne.