Husk belønningen efter en dag i felten
Miljøhistorier gennem tiden

Husk belønningen efter en dag i felten

Arbejder du inden for miljøområdet og er i felten hver dag? Så ved du, at det kan være ganske hårdt at arbejde inden for dette felt. Man er ude i al slags vejr, og det handler ikke altid om at tælle sommerfugle, men lige så tit om at kontrollere forholdene ude på en gård, tjekke et biogasanlæg eller grave vådområder ud, så de kan være med til at holde vores miljø rent og sundt.

Ikke så sjældent lykkes tingene, og uanset hvilket felt, du arbejder inden for, kan du være stolt og glad for, at du har bidraget til at skabe et bedre miljø i verden.

Lav et belønningsarrangement med kollegerne

Når I har haft succes med miljøarbejdet, er det vigtigt at huske belønningen. Lav for eksempel et vinarrangement for kollegerne. Du kan anskaffe nogle vinkasser med vine fra forskellige områder og lave en vinsmagning en fredag aften. Der er mange forskellige vinkasser at få hos Vinoteket, som er en stor webbutik med vine fra hele verden. Prøv forskellige typer af vinkasser og få for eksempel vinkasser med vine fra Champagne distriktet, Rhône distriktet, forskellige distrikter i Italien eller oversøiske vine fra USA eller Sydamerika. Der er et hav af vinkasser at vælge imellem, og alle kan være med til at skabe en festlig aften, hvor I høster belønningen for veludført miljøarbejde.

Både professionelle og amatører

Mijløarbejdet er et vigtigt felt, der både beskæftiger professionelle ude i kommuner, regioner og i staten, men det er i høj grad også et område, der er præget af frivilligt arbejde. Mange engagerer sig i lokalt miljøarbejde og er for eksempel med til at samle affald ved vejene og ved strandene, eller de er engageret med andre projekter. Et glas vin kan være med til at markere et godt samarbejde mellem de professionelle og amatørerne, så fælles arrangementer med smagninger fra gode vinkasser vil i den sammenhæng være en god måde at sprede belønning for godt arbejde og engagement på. Husk også den lille belønning efter en helt almindelig dag i felten – her vil et glas fra en af de gode vinkasser også være en oplagt ting.