Bliv rustet til at yde en indsats for miljøet
Miljøhistorier gennem tiden

Bliv rustet til at yde en indsats for miljøet

De fleste ved det vist godt: Mennesket belaster miljøet og klimaet, og her i den rige del af verden afsætter vi alle et ekstra tungt aftryk på miljøregnskabet. Allerede i marts måned havde vi her i Danmark således opbrugt, hvad der svarer til det, vi burde kunne trække af jordens ressourcer i løbet af hele 2022, og med det store ressourceforbrug in mente er der god grund til at være med til at gøre en indsats for at mindske vores miljøaftryk.

Kom fysisk og mentalt på omgangshøjde med dig selv

Det er derfor en god ide at vælge en karrierevej, hvor du kan gøre noget for miljø og klima – en uddannelse inden for området er basis for dette. For at kunne give dig hen til studiet, og få mest muligt ud af det, er det dog samtidig vigtigt, at du har det godt med dig selv og fysisk føler dig fit for fight. Måske søger du at styrke dit selvværd og din selvtillid med en brystkorrigerende operation? Det kan være en god måde at ruste dig fysisk og ikke mindst mentalt til et krævende studie, samt en efterfølgnde krævende erhvervskarriere. Med dråbeformede implantater fra Motiva kan du opnå bryster, der bedre opfylder dine ønsker.

Dråbeformede implantater er diskrete og giver brysterne et smukt, naturligt look, så dråbeformede implantater kan være en god løsning for mange, der ikke ønsker en voldsom effekt, men i stedet en mere diskret og kropsnær korrigering af deres udseende.

Et stort område kræver sin mand eller kvinde

Hvis du vælger at gå miljøvejen i dit valg af studie, og senere job, skal du vide, at der er masser af muligheder, men det kan også være en ganske hård vej at gå arbejdsmæssigt, fordi man tit bliver grebet af de problemstillinger, man står med. Du kan for eksempel vælge at arbejde med miljøproblemer i landbruget, eller et af de andre områder, hvor der allerede nu observeres omfattende miljøudfordringer.

I det hele taget er det muligt at komme til at arbejde med miljøet på mange måder, med alt fra tekniske løsninger, undervisning og til direkte rådgivning ude omkring i verden, hvor der findes masser af brændende platforme vedrørende problemer indenfor miljø og klima. Mange unge mennesker vælger således at tage til et u-land for at hjælpe lokalt med at løse miljøproblemer.

Man kan komme afsted på et sådant ophold, både som individuel person og som led i studiet. Mange studier har indbygget et eller flere praktikophold, og et ophold i et u-land vil være en god måde at udfylde et sådant praktikophold på. Men også her er der behov for at man er fysisk og mentalt rustet til det, for der kan opstå mange barske situationer i løbet af et sådant ophold. Overvej derfor endnu en gang, om dråbeformede implantater kunne været noget for dig.

Vi kan kun anbefale dig at afsøge mulighederne for at komme ind på en uddannelse inden for miljø og klima. Har du teknisk interesse, kan du også vælge en håndværksmæssig uddannelse for hurtigere at komme ud at arbejde med tingene i praksis. Samlet set kan det således konstateres, at der findes et stort antal muligheder at vælge imellem inden for uddannelse i miljø og klima. Karrieremulighederne efter endt studie er også ganske lovende.