Tag din interesse for miljøet med hjem
Miljøhistorier gennem tiden

Tag din interesse for miljøet med hjem

Er du studerende inden for miljøvidenskab? Eller arbejder du allerede inden for feltet? Så er du en af de mange, der har valgt at gå en vej, hvor man gør en indsats for klima og miljø, som er et af tidens store emner. Mange unge er bekymrede for klimaet, og mens det for nogle ligefrem udvikler sig til klimaangst, betyder det for andre, at de vælger at gå ind i forskellige områder og gøre en aktiv indsats.

Hvis du har valgt et studium inden for klima og miljø, eller du allerede arbejder inden for dette område, så er det nok, fordi du har en reel interesse i dette felt. Derfor vil vi foreslå, at du også derhjemme lader klima og miljø være det tema, der omgiver dig, når du opholder dig i dit hjem. Du kan indrette dig med grønne planter, du kan vælge at leve vegansk og dermed spise mindre klimabelastende, og du kan vælge at beklæde dine vægge med et smukt fototapet med naturmotiv, som du kan få på familietapeter.dk. På den omfattende webshop kan du finde fototapeter med mange forskellige motiver, herunder eksempelvis landskaber, junglemiljøer og dyr, så du kan lade naturen og miljøet fylde i dit liv.

Bekymringer om miljøet fylder mere hos os alle

Undersøgelser viser, at danskerne bekymrer sig om miljøet og ønsker mere bæredygtighed – vi vil blandt andet gerne spise mindre miljøbelastende og bruge materialer og kemi hjemmet, som ikke skader miljøet mere end højst nødvendigt.

Det er vanskeligt for mange at få skabt en sammenhæng mellem deres ønsker om et mere bæredygtigt liv og så deres praksis heromkring. Der er brug for gode råd og vejledning, hvor du måske kan komme på banen. Har du valgt et studium eller en levevej inden for disse områder, har du derfor alle muligheder for at få en spændende karriere og et givende arbejdsliv. Når du så også bruger disse temaer som det, der bærer indretningen af dit hjem, har du alle muligheder for at skabe dig en tilværelse, der hænger sammen, og hvor du hele tiden kan blive mindet om, at det, du beskæftiger dig med, er vigtigt for andre.